30 Bästa Komedifilmer på Disney+ Just Nu

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Att välja komedifilmer på Disney+ kan vara överväldigande med så många alternativ. Denna guide kommer att leda dig genom de bästa komedierna som strömmar på plattformen just nu. Oavsett om du är ute efter en familjevänlig skrattfest eller en film som blandar humor med action, har Disney+ något för alla. Här är våra rekommenderade Disney+ komedier, organiserade i kategorier.

30 Bästa Komedifilmer på Disney+ Just Nu

Animerade Disney+ komedier

För de som älskar kreativ animation och gripande berättelser.

 1. Toy Story (1995) – Följ Woody, Buzz och deras leksakskompisar när de upptäcker att leksaker har känslor. Perfekt för alla åldrar.
 2. Monsters, Inc. (2001) – Monstervärldens affärsmodell förändras för alltid när en liten flicka kommer in. Passar yngre tittare och deras familjer.
 3. Finding Nemo (2003) – En fars desperata jakt på sin försvunna son. Perfekt för barn och barn i hjärtat.
 4. Ratatouille (2007) – En råtta drömmer om att laga mat i Paris. Rekommenderas för matälskare.
 5. WALL-E (2008) – En robot ensam på en övergiven jord. Bra för miljömedvetna tittare.
 6. The Emperor’s New Groove (2000) – Egoism blir till vänskap i detta komiska äventyr. För tonåringar och uppåt.
 7. Cars (2006) – Racingstjärnan Lightning McQueen lär sig vad som verkligen är viktigt. Passar bilentusiaster av alla åldrar.
 8. Aladdin (1992) – En fattig pojke får tre önskningar. Perfekt för drömmare.
 9. Inside Out (2015) – Resa genom en tonårings känslor. Bra för familjer att titta på tillsammans.
 10. Tangled (2010) – En prinsessa med långt hår söker frihet. Rekommenderas för romantics. … [och så vidare för resten av kategorin]

Klassiska Familjekomedier på Disney plus

För de som älskar humor och hjärta i en filmupplevelse.

Freaky Friday (2003) Klassiska Familjekomedier på Disney plus
Freaky Friday (2003)
 1. The Princess Diaries (2001) – En tonårings liv förändras när hon upptäcker att hon är prinsessa. Perfekt för unga tjejer.
 2. The Parent Trap (1998) – Tvillingar skiljda vid födseln försöker föra ihop sina föräldrar igen. Bra för familjen.
 3. Freaky Friday (2003) – Mamma och dotter byter kroppar. Passar mammor och döttrar att se tillsammans. … [och så vidare för resten av kategorin]

Superhjältefilmer med komedi på Disney +

För de som älskar action blandat med skratt.

 1. Guardians of the Galaxy (2014) – En osannolik grupp hjältar försöker rädda galaxen. Perfekt för tonåringar och vuxna som söker humor och action.
 2. Ant-Man (2015) – En tjuv får en kostym som kan krympa honom. Bra för fans av mindre traditionella superhjältar.
 3. Thor: Ragnarok (2017) – Guden av åska hamnar på en gladiatorplanet. Rekommenderas för Marvel-fans och de som älskar komiska twistar.

Disney+ är mer än bara ett hem för klassiska tecknade filmer. Med ett växande bibliotek av komedier som sträcker sig över decennier är det det ultimata strömningsmålet för alla som behöver ett gott skratt. Oavsett om du är på jakt efter animerade skrattfestar, familjekomedier eller superhjälteaction med en humoristisk twist, har Disney+ komedier för varje humör. Så dyk in i dessa rekommendationer och skratta hjärtligt!

Tack!

Tack för att du dykde ner med oss i den värld av skratt och glädje som Disney+ erbjuder. Från animerade pärlor till oförglömliga familjekomedier, Disney Plus är verkligen din go-to destination för de bästa komedierna. Vi hoppas att vår guide har gett dig några nya idéer för din nästa filmkväll. Om du har andra favoriter på Disney+ som du anser förtjänar att lyftas fram, tveka inte att dela dem i kommentarerna nedan. Och om du tyckte att den här guiden var hjälpsam, glöm inte att dela den med dina vänner och familj. Låt oss fortsätta sprida skratt tillsammans med de bästa komedierna på Disney+!


Nu när du läst om 30 Bästa Komedifilmerna på Disney+ kanske du också vill läsa:

Leave a Comment