Recension av Cocaine Bear (2023)

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Cocaine Bear | Official Trailer [HD]

“Cocaine Bear” är en mörk komedifilm regisserad av Elizabeth Banks och baserad på en sann historia. Filmen handlar om en björn som av misstag konsumerade 35 kg kokain som tappades från en drogsmugglares flygplan. Björnen ger sig ut på en vild och farlig resa, medan smugglarna försöker att få tillbaka sina droger.

Du kanske också vill läsa 10 bästa actionfilmerna

Rollista Cocaine Bear

I filmen medverkar Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich, Ray Liotta och Jesse Tyler Ferguson. Manuset är skrivet av Jimmy Warden.

  • Filmen är regisserad av Elizabeth Banks och har flera framstående skådespelare med. I rollistan ingår:
  • Keri Russell – hon är en amerikansk skådespelerska känd för sina roller i “The Americans”, “Felicity” och “Servitris”. I filmen spelar hon rollen som en utredare som försöker lösa mysteriet med den kokainfyllda björnen.
  • O’Shea Jackson Jr. – han är en amerikansk skådespelare och rappare känd för sin skildring av sin far, Ice Cube, i filmen “Straight Outta Compton”. I “Cocaine Bear” spelar han rollen som en drogsmugglare som av misstag tappar kokainet som björnen konsumerar.
  • Alden Ehrenreich – han är en amerikansk skådespelare känd för sina roller i “Solo: A Star Wars Story”, “Hail, Caesar!” och “Beautiful Creatures”. I filmen spelar han rollen som en parkvaktare som försöker hålla björnen säker.
  • Ray Liotta – han är en amerikansk skådespelare känd för sina roller i “Goodfellas”, “Field of Dreams” och “Hannibal”. I “Cocaine Bear” spelar han rollen som en korrupt DEA-agent som försöker få tillbaka de förlorade drogerna.
  • Jesse Tyler Ferguson – han är en amerikansk skådespelare känd för sin roll i tv-serien “Modern Family”. I filmen spelar han rollen som en lokal nyhetsreporter som täcker historien om den kokainfyllda björnen.

Sammantaget har “Cocaine Bear” en imponerande skådespelare av begåvade skådespelare, och det ska bli intressant att se hur de ger liv till sina karaktärer i filmen.

Recension av Cocaine Bear (2023)

Om du gillar Cocaine Bear (2023) vill du förmodligen också titta på:

Om du är intresserad av “Cocaine Bear” (2023) kanske du också gillar att titta på andra filmer eller tv-program som har liknande teman eller stilar. Här är några rekommendationer:

“Grizzly Man” (2005) – En dokumentär om Timothy Treadwell, som levde bland grizzlybjörnar i Alaska i 13 somrar innan han blev mördad av en av dem. Den här filmen utforskar förhållandet mellan människor och vilda djur på ett liknande sätt som denna filmen.

“The Revenant” (2015) – En film om en man som lämnas för död i vildmarken efter att ha blivit attackerad av en björn. Liksom “Cocaine Bear” utforskar den här filmen farorna och oförutsägbarheten i den naturliga världen.

“Breaking Bad” (2008-2013) – En tv-serie om en kemilärare på gymnasiet som börjar laga mat och sälja metamfetamin. Liksom “Cocaine Bear” utforskar den här showen världen av narkotikahandel och konsekvenserna av att bli inblandad i den illegala droghandeln.

“Parks and Recreation” (2009-2015) – En TV-komedi om en grupp lokala myndighetsanställda som arbetar på Parks and Recreation-avdelningen i den fiktiva staden Pawnee, Indiana. Även om den inte är lika intensiv som denna film, har den här showen en liknande komisk ton.

“The Hangover” (2009) – En film om en grupp vänner som reser till Las Vegas för en möhippa och vaknar nästa morgon utan att minnas föregående natts händelser. Liksom “Cocaine Bear” är den här filmen en komedi med en vild och oförutsägbar handling.


Nu när du läst vår Cocaine Bear recension kanske du också vill läsa:

Leave a Comment