Selling the OC – Recension

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Om du är som jag och är en obotlig Netflix-tittare, så finns det en god chans att du har stött på några av de mer populära realityprogrammen på plattformen. Jag ska erkänna att min favorit är Selling the OC, vilket förmodligen beror på att den kombinerar två av mina favoritsaker: fastigheter och reality-tv.

Serien hade första premiär på Netflix i slutet av oktober 2020.

Serien hade första premiär på Netflix i slutet av oktober 2020. Den presenteras som en dokumentärserie, och den är faktiskt baserad på fastighetsmäklare som arbetar i Orange County, Kalifornien. Den första säsongen har sju avsnitt och varje avsnitt är cirka 30 minuter långt.

Showen är producerad av Ryan Murphy Productions, samma personer som gav oss American Horror Story, Feud: Bette & Joan, 9-1-1 och mer!


Andra artiklar vi tror du kan vara intresserad av:


Mer en dokumentär än dokusåpa

‘Selling the OC’ är inte din vanliga dokusåpa. Utan snarare en dokumentärserie baserad på livet för sju fastighetsmäklare som arbetar för Surterre Properties. Showen följer dem när de navigerar i deras personliga och professionella liv i den konkurrensutsatta världen på Orange Countys lyxiga fastighetsmarknad.

Till exempel fokuserar ett avsnitt på två agenter som försöker sälja ett äldre strandhus som en gång ägdes av en skådespelare från “The Real Housewives”. Det är viktigt för dessa agenter att se till att potentiella köpare förstår det här husets historia. Och alla dess egenheter innan de lägger ett erbjudande. Men hur säger man sådana saker utan att låta kaxig och förlora affären?

Showen handlar om människor som har mycket pengar och de spenderar dem på saker som inte är viktiga. 

Intressant inblick i fastighetsbranschen.

Att sälja OC på Netflix är mycket underhållande och ger en intressant inblick i fastighetsbranschen.

Det är en bra show att se med vänner, eftersom den erbjuder något för alla. Om du är mer intresserad av filmer än TV-program och vill ha lite komedi. Ja, då är detta ett utmärkt val på grund av alla dess skickligt skrivna skämt och roliga ögonblick under varje avsnitt som får dig att skratta från början till slut.

Showen gör också ett utmärkt jobb med att hålla tittarna engagerade! Detta genom att se till att det finns tillräckligt med actionsekvenser i varje avsnitt så att det aldrig blir några tråkiga ögonblick där ingenting händer! Faktum är att dessa actionsekvenser ofta leder upp till roliga situationer som kan uppskattas av alla som gillar komediprogram som BoJack Horseman eller Family Guy (som bara har one-liners istället för full-on punchlines).

Bör du se Selling the OC?

Om du letar efter något nytt och intressant, behöver du inte leta längre än att Selling the OC. Det är en fantastisk show med massor av drama och action som kommer att underhålla dig under varje avsnitt. Jag skulle starkt rekommendera det här programmet för alla som älskar att titta på fastighetsshower. Eller bara vill ha något annorlunda än sin vanliga TV-serie.


Våra senaste artiklar:

Leave a Comment