Something From Tiffany’s: handling, skådespelare, släppdatum och allt annat vi vet

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Zoey Deutch är på väg att ta emot sitt livs gåva denna jul i Prime Videos Something from Tiffany’s.

Vad händer när två julklappar från den välkända smyckesbutiken Tiffany’s byts ut? En ny Prime Video julfilm kommer att visa oss just detta. Something from Tiffany’s följer Rachel (Zoey Deutch) och Ethan (Kendrick Sampson) när de jobbar sig igenom efterdyningarna av en mixup av gåvor och kanske till och med hittar sann kärlek i processen.

Deadline avslöjade exklusivt i november 2021 att Deutch skulle spela huvudrollen i filmen. Skådespelerskan skrev också på projektet som exekutiv producent. Andra producenter inkluderar Lauren Neustadter och Reese Witherspoon under hennes produktionsbolag Hello Sunshine. Detta markerar en av de första filmerna från företaget (under Hello Sunshine-bannern), den andra är Where the Crawdads Sing.

Gör dig redo för kärlekens gåva den här julen när vi delar med oss ​​av allt som finns att veta om Something from Tiffany’s.

Om du gillar denna typ av film kanske du också vill se Falling for Christmas – Recension

Vi har också De bästa julfilmerna 2022

Handlingen i Something From Tiffany’s

Julen är en tid för att umgås med familj och vänner, reflektera över året och kanske till och med skaffa något speciellt för partnern i ditt liv. Det var åtminstone vad Gary (Ray Nicholson) och Ethan hade i åtanke. De två går till Tiffany’s, smyckesbutiken som är känd för sina vackra blå lådor. Där ska de plocka upp något till respektive kvinnor i deras liv samma kväll. Men deras gåvor byts ut: Ray slutar med förlovningsringen Ethan köpte, och Ethan har Rays örhängen.

När Rays flickvän Rachel öppnar förlovningsringen på juldagsmorgonen blir hon chockad, och det är han också. Vanessa (Shay Mitchell) älskar örhängena som Ray gav henne, även om det inte var presenten han och hans dotter valde ut. Efter att ha kontaktat Tiffany’s angående problemet, träffas Ethan och Rachel för att byta föremål och se till att alla får gåvan de var ämnade att.

Det verkar finnas en viss eld mellan de två, vilket får Rachel att ifrågasätta sin relation med Gary, även om de till synes precis blivit ett par igen baserat på trailern. Rachels vän Terri (Jojo T. Gibbs) är övertygad om att de två skulle passa ihop, men Rachel borstar bort sin vän och fokuserar istället på hennes förhållande med Gary.

Medan de två aldrig borde ses igen, trots allt, är staden fylld av över åtta miljoner människor, snubblar Ethan in i bageriet hon jobbar på. Kan de två hitta sin själsfrände på grund av en säljares olycka, eller kommer de att inse att deras nuvarande relationer är de är tänkta att vara i?

Rollista Something From Tiffany’s

Zoey Deutch är Rachel Meyer, en ung kvinna som blir förvånad när hon öppnar upp en förlovningsring från sin pojkvän. Skådespelerskan är känd för sitt arbete i Not OkayZombieland: Double Tap och The Politician. Kendrick Sampson är Ethan Greene, gentlemannen som hade för avsikt att fria till sin flickvän till jul. Sampson känns igen från sina roller i The Vampire DiariesHow to Get Away with Murder och Insecure.

Ray Nicholson är Gary Wilson, Rachels pojkvän, som menade att ge henne örhängen. Skådespelarens arbete inkluderar Licorice Pizza och romising Young Woman. Ethans flickvän, Vanessa, porträtteras av Shay Mitchell. Mitchell är lätt att känna igen från sin roll som Emily i Pretty Little Liars, och är också känd för Netflixs YouDollface och The Possession of Hannah Grace.

Ytterligare medlemmar i rollerna inkluderar Leah Jeffries (Percy Jackson and the Olympians) som Daisy, Jojo T. Gibbs (FreshTwenties) som Terri, Javicia Leslie (BatwomanAlways a Bridesmaid) som Sophia, Chido Nwokocha (Top Gun: MaverickSistas) som Brian Harrison, Stephanie Shepherd som säljare på Tiffany’s och Michael Roark (The Young and the Restless) som David.

  • Zoey Deutsch som Rachel Meyer
  • Kendrick Sampson som Ethan Greene
  • Ray Nicholson som Gary Wilson
  • Shay Mitchell som Vanessa
  • Leah Jeffries som Daisy
  • Jojo T. Gibbs som Terri Blake
  • Javicia Leslie som Sophia
  • Chido Nwokocha som Brian Harrison
  • Stephanie Shepherd som Tiffany Saleswoman
  • Michael Roark som David

Utgivningsdatum

Filmen kommer att vara tillgänglig att streama från och med den 9 december 2022.

Allt annat vi vet om Something From Tiffany’s

Filmen är en bearbetning av en bok med samma namn av Melissa Hill. Till skillnad från många andra projekt producerade av Hello Sunshine var Something from Tiffany’s inte en del av Reese Witherspoons bokklubb. Baserat på trailern kan vi säga att filmen tog vissa konstnärliga friheter med källmaterialet, men boksynopsisen ger också mer information om berättelsen publiken kommer att se spelas på skärmen.

Båda paren besöker bara New York City i boken om romantiska julresor. Även om det är tydligt att Ethan och Vanessa inte bor i staden i filmen, är det inte fastställt var Gary och Rachel faktiskt bor. Ethan vet att han vill fria, medan Gary har lämnat sin presentval till sista minuten, så båda männen hamnar i Tiffany’s på julafton. Istället för örhängen som trailern visar, köper Gary ett armband, en annan Tiffanys storsäljare.

I boken är Ethan en ensamstående pappa till Daisy. Han hoppas kunna ge henne en hel familj igen när han friar till Vanessa. Filmens trailer klargör inte karaktären av deras förhållande, men det är troligt att detta utforskas mer i filmen.


Nu när du läst om Something From Tiffany’s så kanske du också vill läsa:

Leave a Comment