Netflix Priser – Hur mycket kostar Netflix i Sverige nu?

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

En mycket passionerad film entusiast som ser på allt från de gamla klassiska filmerna till de allra nyaste TV-serierna. Bokmärk den här sidan för fler filmtips.

I Sverige har Netflix priser gått upp igen och jag tänkte skriva lite om vad alla paket och planer kostar i dagsläget.

Bildkredit: Netflix / VividWeb

Jag har prenumererat på Netflix under många år nu, för att det förenklar min film och serie hobby väldigt mycket. Förut behövde jag lägga pengar på DVD:er, biobiljetter, Blu-ray eller hyra filmer. Men med ett fast pris för Netflix så har i alla fall jag fått ut mycket mer värde för pengarna.

För folk som inte har Netflix så kan det vara intressant att veta vad priset är för de olika planerna. Alla priserna är olika för olika länder och versioner för subskriptionen. Det finns till exempel en plan som de facto agerar som ett Netflix familjekonto – och de kallar det för Premium och det kostar 179 kr per månad.

Netflix Priser i Sverige

Dela Netflix konto

Netflix har nyligen gått ut och sagt att ett Netflix konto är för ett hushåll och att folk som inte bor i ditt hushåll behöver nyttja sitt eget Netflix konto. Därför förekommer det olika verifierings steg för nya enheter utanför ditt hem. De använder information såsom IP adresser och enhets ID:n för att göra det.

Med det sagt säger Netflix även att de inte automatiskt kommer att debitera dig om du delar ditt konto med någon som inte bor tillsammans med dig i ditt hushåll.

  1. Hur många kan se på Netflix samtidigt?

    I Sverige är det: 1 enhet kan streama Netflix på Basic, 2 enheter på Standard och 4 enheter kan streama samtidigt på Premium.


När du ni har uppdaterat dig på Netflix priser och deras olika planer så vill jag rekommendera dessa filmer och serier för dig:

  1. Selling the OC – Recension
  2. Falling for Christmas – Recension
  3. Dead Set – Recension
  4. Uncoupled – Recension

Senaste artiklar:

Leave a Comment