Netflix Priser – Hur mycket kostar Netflix i Sverige nu?

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

I Sverige har Netflix priser gÄtt upp igen och jag tÀnkte skriva lite om vad kostar Netflix alla paket och planer i dagslÀget, egentligen?

Bildkredit: Netflix / VividWeb

Jag har prenumererat pÄ Netflix under mÄnga Är nu, för att det förenklar min film och serie hobby vÀldigt mycket. Förut behövde jag lÀgga pengar pÄ DVD:er, biobiljetter, Blu-ray eller hyra filmer. Men med ett fast pris för Netflix sÄ har i alla fall jag fÄtt ut mycket mer vÀrde för pengarna.

För folk som inte har Netflix sĂ„ kan det vara intressant att veta vad priset Ă€r för de olika planerna. Alla priserna Ă€r olika för olika lĂ€nder och versioner för subskriptionen. Det finns till exempel en plan som de facto agerar som ett Netflix familjekonto – och de kallar det för Premium och det kostar 179 kr per mĂ„nad.

Netflix Priser i Sverige

Dela Netflix konto

Netflix har nyligen gÄtt ut och sagt att ett Netflix konto Àr för ett hushÄll och att folk som inte bor i ditt hushÄll behöver nyttja sitt eget Netflix konto. DÀrför förekommer det olika verifierings steg för nya enheter utanför ditt hem. De anvÀnder information sÄsom IP adresser och enhets ID:n för att göra det.

Med det sagt sÀger Netflix Àven att de inte automatiskt kommer att debitera dig om du delar ditt konto med nÄgon som inte bor tillsammans med dig i ditt hushÄll.

Vad kostar Netflix – FAQ

Hur mÄnga kan se pÄ Netflix samtidigt?

1 enhet kan streama Netflix pÄ Basic, 2 enheter pÄ Standard och 4 enheter kan streama samtidigt pÄ Premium.

Vad kostar Netflix i mÄnaden?

Basic-abonnemanget kostar 99 kr, Standard gÄr för 129 kr och priset för Premium Àr 179 kr per mÄnad.


NÀr du ni har uppdaterat dig pÄ senaste Netflix pris för det abonnemang som passar dig, sÄ vill jag rekommendera dessa filmer och serier för dig:

  1. Selling the OC – Recension
  2. Falling for Christmas – Recension
  3. Dead Set – Recension
  4. Uncoupled – Recension

Senaste artiklar:

Leave a Comment