The Mandalorian säsong 3 Trailer – Vad säger den oss?

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Här är vad vi kan förvänta oss i The Mandalorian säsong 3, handling, teorier och bekräftad rollista.

Bildkredit: Disney

The Mandalorian säsong 3 är på väg till Disney Plus den 1 mars, vilket betyder att det är dags för Disney att dra igång marknadsföringen :). För oss så innebär det att det finns en helt ny trailer att dyka in i, en grym affisch med Mando och den mest bedårande gröna utomjordingen i galaxen.

Som alltid är Din Djarin och Grogu iväg och utforskar galaxen, men istället för att jaga slumpmässiga belöningar har de hittat sitt nya syfte. Din måste rena sig från sina synder, och det innebär en resa till Mandalore – hemplaneten för det mandaloriska folket. Naturligtvis ser det inte ut som att det kommer att gå smidigt.

Ett gäng scener från trailern avslöjades ursprungligen i en teasertrailer för säsong 3, släpptes i september. Även om vi får se lite mer av vad Mando håller på med under sin pågående strävan efter inlösen – och några fler utdrag av Grogus förflutna med Jedi-ordern.


Om du gillar Sci-fi kanske du också vill läsa om:


Vad kommer säsong 3 handla om?

Mandalorianerna själva står i centrum, med flera stammar av krigarfolket som dyker upp i trailern. Vi ser också Mando och Grogu utforska vad som verkar vara grottor på Mandalore, vilket sannolikt är med i vår hjälmklädda krigares nya mål. The Armorer sa till honom att han bara kan måste sona om han vill återansluta sig till det Mandaloriska samhället, och det enda sättet att göra detta är om han ger sig ut i det “living waters beneath the mines of Mandalore.” Eftersom Mandalore härjades av imperiet, och gruvorna förstördes, kan det vara Mandos enda väg ner.

Det låter också som att Mando vill ge det mandaloriska folket ett nytt syfte. Det sägs att den som har Darksaber kommer att förena mandalorianerna under ett ledarskap. Detta var något som Bo Katan (Katee Sackhoff) ursprungligen hade hoppats på att göra. Och det kan vara så att Din Djarin, som bladets senaste ägare, kunde försöka göra detsamma.

Rollista i The Mandalorian säsong 3

Den här trailern innehåller också massor av gamla ansikten som kommer tillbaka för en ny runda. Inklusive några som vi inte redan visste om. De inkluderar:

  • Mandalorian Armorer (Emily Swallow), som informerade Din om hans behov av att sona
  • Greef Carga (Carl Weathers)
  • Tatooine-mekanikern Peli Motto (Amy Sedaris)
  • Paz Vizla aka Mandalorian Heavy (röst av Jon Favreau)
  • Doctor Pershing imperialistisk klonings expert (Omid Abtahi)

Den tidigare trailern avslöjade också att Bo Katan skulle göra ett nytt framträdande, även om hon inte förekommer i den här senaste trailern. Det har också bekräftats att Back to the Futures Christopher Lloyd har fått en okänd roll.

The Mandalorians tredje säsongspremiär kommer till Disney Plus den 1 mars, och nya avsnitt kommer troligen att släppas under de följande veckorna. Räkna med att höra lite mer från Disney under de kommande sex veckorna, vilket ärligt talat inte kan gå snabbt nog.


Nu när du läst detta kanske du också skulle vara intresserad av någon av våra senaste artiklar:

Leave a Comment