Det kommer en ny Spider-Man-spinoff – Silk: Spider Society

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Att streama filmer och serier med Spider-Man, förblir lite väl komplicerat… i min smak.

Silk: Spider Society spider-man
Bildkälla: https://thelazygeeks.com/

Sony väver ännu ett trasslig spindelnät för Peter Parker och hans alter ego Spider-man.

Inte bara är Spider-Man-filmerna fortfarande i frånvaro från resten av MCU på Disney Plus, utan det kommer att finnas en ny serie i Spider-Man-världen, som kommer till Amazon Prime Video.

Silk: Spider Society är den första i en serie Marvel-shower som inte kommer till Disney Plus. Men Prime Video är inte ens deras första stopp: Epix, som kommer att återfödas som MGM Plus i januari 2023, kommer att bli Silks första stopp.

Åh, och innan du säger “en annan Spider-Man-karaktär med sitt eget projekt, var inte Morbius tillräckligt dålig?”

Silks alter-ego introducerades redan slentrianmässigt i två MCU-filmer. Tiffany Espensen spelade Cindy Moon i både Spider-Man: Homecoming och Avengers: Infinity War.

Moon, i serierna, blev biten av samma spindel som bet Peter Parker och fick sina krafter på det sättet. I serierna är hennes sökande efter sin familj en tidig stor intrig.

En fullständig rollista återstår att publiceras för Silk: Spider Society

När dessa program väl anländer, och Sony, MGM Plus och Prime Video får det att verka som ett måste för folk att se dem för att förstå att det är Spider-Man-filmer, kommer det att bli ännu mer uppenbart att Disney Plus nu definitivt inte är det enda hemmet för shower om Marvel-karaktärer, eller Avengers karaktärer.

Se också: The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Och det är frustrerande, särskilt när en Disney Plus-prishöjning kommer snart. Vi vet inte när Silk-serien kommer att lanseras, och inte heller om Ms. Espensen kommer att spela om rollen, men vid det laget gissar vi att Disney Plus kommer att ha många fler Marvel-shower i handen för att övertyga folk att stanna.

  1. Kommer Tom Holland vara med i Silk: Spider Society?

    Nej, det finns inget rykte som bekräftar att Tom Holland kommer att vara med i de nya TV-serien Silk: Spider Society.


Leave a Comment