John Wick 4 Trailer – Keanu Reeves slår till igen – Hårt!

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

John Wick 4 är här med en sprillans ny trailer med mer action än någonsin. Hur lyckades de göra tre påföljande blockbusters är både ett mysterium och en självklarhet på samma gång.

Den officiella trailern för “John Wick: Chapter 4” har alltså släppts och i den nya trailern måste Wick utmana Bill Skarsgårds väldigt kalla skurk, markisen de Gramont, till singelstrid för att vinna sin frihet.

Wick förbereder sig för uppgörelsen som om det vore hans sista kamp någonsin, komplett med en helt ny kostym och vapen — en hel del av dem. Vi ser sedan Wick göra det han är bäst på: döda människor på pråliga, häpnadsväckande sätt. Trailern visar hur han rider på en häst i öknen medan han skjuter på människor, slår en mans huvud med nunchucker upprepade gånger, hackar isär en man med en yxa på en nattklubb och deltar i en strid med pistol och svärd med Donnie Yen.

Se trailern för John Wick 4 nedan för att förstå vad jag talar om:

Rollistan i John Wick 4

Förutom Reeves spelar “John Wick: Chapter 4” Skarsgård, Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins och Clancy Brown i huvudrollerna. Ian McShane återupptar sin roll som Winston, chefen för Continental Hotel.

I augusti berättade Stahelski för Variety på röda mattan för “Day Shift” att den fjärde delen av “John Wick” kommer att gräva djupare in i mytologin bakom Continental. Något som trailern ger ett smakprov på.

“Jag älskar en bra myt,” förklarade Stahelski för Variety. “Jag tror inte riktigt – åtminstone för ‘John Wick’-filmerna – på en struktur i tre akter. Jag tror på berättande och att lämna det. Du vet, vi har alltid sett John Wick som Odysseus. Så vi tar den tid vi behöver för att berätta historien.

Se också det allra nyaste om: Black Panther: Wakanda Forever – Allt vi vet & Syfy’s Van Helsing – Recension

John Wick 4: Biopremiär i Sverige

För svensk del kommer filmen ut 22 mars 2023. Lyckligt nog för alla John Wick fans som mig själv då, är att en femte film diskuteras redan. För fler detaljer om självaste filmserien se John Wick franchise.

FAQ för John Wick 4

  1. När har John Wick 4 biopremiär i Sverige?

    John Wick 4 kommer ut på bio 22 mars 2023 i Sverige.


Leave a Comment