Ant-Man and The Wasp: Quantumania rollista, handling och trailer!

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Nästa Marvel superskurk kommer snart!

Kang the Conqueror ansikte
Källa: Filmstaden

Den kommande Marvel filmen, som är Ant-Man and The Wasp, har premiär 15 februari 2023. Det betyder att vi har en spännande trailer att titta på!

Ant-Man-filmerna har varit förvånansvärt bra för en superhjälte med ett så dumt namn. Kang the Conqueror (som spelas av Jonathan Majors) handlar nästa film om, och han är inte den sortens skurk som man ska ta lätt på. Som Janet van Dyne (Michelle Pfieffer) avslöjar, har Kang kraften att “skriva om tillvaron och krossa tidslinjer.”

Det verkar som om Scott, trots all berömmelse och ära han fått för att vara en Avenger, inte är helt nöjd. Han förlorade fem år med sin dotter, Cassie (som spelas av Kathryn Newton), som ett resultat av Thanos snap, och Kang erbjuder honom chansen att få tillbaka den tiden. Det betyder bara att göra ett fynd och alliera sig med MCU:s nästa stora skurk.

Kan man lita på Kang? Tydligen inte, och Scott är på väg att få reda på att ignorera Janets varning är inte en särskilt bra idé. Hon tillbringade trots allt större delen av 30 år i mikrouniversum.

Det finns fortfarande ett gäng vi inte vet om vad Quantumania handlar om, förutom att Kang vill ha något och Ant-Man är den enda personen som kan få det. Oavsett hur den ytterst snurriga filmen slutar, kan vi dock förvänta oss att det kommer att få några stora konsekvenser för MCU framöver. Om du har glömt vissa delar utav MCU, se till att se Marvel i kronologisk ordning.

Avengers: The Kang Dynasty

Den femte filmen av Avengers serien kallas inte “Kangdynastin” bara för att. Det leder till att Ant-Man and The Wasp: Quantumania definitivt inte kommer att vara sista gången vi ser den blåhjälmade erövraren på bio.

Det kommer definitivt bli spännande att titta på denna film och hur den slutar samt vad de kommer att ha som end credit scen. Om du frågar mig så kommer vi att se en riktigt spännande “tease” på Kang och de framtida hoten som The Avengers kommer att behöva möta.

Produktionsfasen av nya Ant-Man

Inför biopremiären av Ant-Man and the Wasp (2018) sa regissören Peyton Reed att det fanns delar av den filmen som lämnar “mycket att leka med” i en potentiell tredje film i franchisen. Han lyfte fram Quantum Realm, som introducerades i Ant-Man (2015) och utforskades vidare i Ant-Man and the Wasp. Reed sa att de “bara doppade tårna i det” i de tidigare filmerna.

Reed tillade att han och Marvel Studios var hoppfulla om en tredje film. Det sades att de hade diskuterat potentiella berättelsepunkter för en sådan uppföljare. I februari 2019 bekräftade Hank Pym-skådespelaren Michael Douglas att diskussioner hade förts angående en uppföljare hade ägt rum.

Den första videoklippen från filmen visades på San Diego Comic-Con 2022. Där Feige, Reed och skådespelaren marknadsförde filmen och diskuterade karaktärerna.

Rollistan i Ant-Man and The Wasp: Quantumania

 1. Paul Rudd som Scott Lang / Ant-Man
 2. Jonathan Majors som Kang the Conqueror
 3. Kathryn Newton som Cassie Lang
 4. Michelle Pfeiffer som Janet van Dyne
 5. Michael Douglas som Hank Pym
 6. David Dastmalchian som Veb
 7. William Jackson Harper som Quaz
 8. Katy O’Brian som Jentorra
 9. Bill Murray som Lord Krylar

FAQ

 1. Rollistan i Ant-Man and The Wasp: Quantumania

  Rollistan är Paul Rudd som Scott Lang / Ant-Man, Jonathan Majors som Kang the Conqueror, Kathryn Newton som Cassie Lang, Michelle Pfeiffer som Janet van Dyne, Michael Douglas som Hank Pym, David Dastmalchian som Veb, William Jackson Harper som Quaz, Katy O’Brian som Jentorra, Bill Murray som Lord Krylar.

 2. När har Ant-Man and The Wasp: Quantumania biopremiär i Sverige?

  Filmen släpps 15 februari 2023 i Sverige, enligt Filmstaden.


Mina senaste artiklar:

Leave a Comment