Hur skapar man ett Disney+ Konto

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

För att skapa ett Disney+ konto kan du följa dessa steg:

 1. Gå till Disney+ webbplats (https://www.disneyplus.com/).
 2. Klicka på knappen “Registrera dig nu”.
 3. Välj den prenumerationsplan du vill ha. Du kan välja mellan månads- eller årsplaner.
 4. Ange din e-postadress och skapa ett lösenord.
 5. Ange din betalningsinformation, inklusive ditt namn, adress.
 6. Granska dina prenumerationsuppgifter och klicka på knappen “Godkänn och prenumerera” för att slutföra registreringsprocessen.

När du har skapat ditt konto kan du komma åt Disney+ på flera enheter, inklusive smartphones, surfplattor, smarta TV-apparater och spelkonsoler, genom att ladda ner Disney+-appen och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Hur stänger man ett Disney+ konto?

För att stänga ett Disney+-konto kan du följa dessa steg:

 1. Gå till Disney+ webbplats (https://www.disneyplus.com/) och logga in på ditt konto.
 2. Klicka på din profilikon i det övre högra hörnet av skärmen.
 3. Välj “Konto” från rullgardinsmenyn.
 4. Scrolla ner till botten av sidan och klicka på knappen “Radera konto”.
 5. Läs informationen på sidan “Ta bort konto” och klicka på kryssrutan för att bekräfta att du förstår konsekvenserna av att ta bort ditt konto.
 6. Ange ditt lösenord i fältet.
 7. Klicka på knappen “Ta bort konto” för att bekräfta raderingen.

Det är viktigt att notera att när du raderar ditt Disney+-konto kommer du inte längre att ha tillgång till någon av din kontoinformation, inklusive din bevakningslista, visningshistorik och personliga inställningar. Dessutom kommer alla prenumerationer som är kopplade till ditt konto att avslutas och du kommer inte att vara berättigad till återbetalning. Därför är det viktigt att noga överväga om du vill ta bort ditt konto innan du fortsätter.

Vilka typer av Disney+ konto finns det?

Det finns tre typer av Disney+-konton som användare kan registrera sig för:

 1. Individuellt konto: Detta är den vanligaste typen av konto, och det tillåter en användare att komma åt allt innehåll på Disney+. Det individuella kontot kostar en månatlig eller årlig prenumerationsavgift, beroende på vilken plan du väljer.
 2. Disney+-paket: Den här typen av konto inkluderar tillgång till Disney+, Hulu och ESPN+. Detta paket är tillgängligt i USA och kostar en månatlig eller årlig prenumerationsavgift, beroende på vilken plan du väljer.
 3. Disney+ GroupWatch: Den här funktionen låter användare titta på filmer och serier med upp till sex andra personer, även om de är på olika platser. GroupWatch ingår i alla Disney+-konton utan extra kostnad.

Det är viktigt att notera att varje Disney+-konto kan ha upp till sju profiler, vilket gör att olika medlemmar i ett hushåll kan skapa sina egna personliga profiler och få tillgång till sina egna innehållsrekommendationer, bevakningslistor och visningshistorik.

Vanliga problem med Disney+-konton inkluderar:

 1. Inloggningsproblem: Ibland har användare problem med att logga in på sina Disney+-konton, speciellt om de har glömt sin e-postadress eller lösenord. I sådana fall kan det hjälpa att återställa lösenordet eller kontakta kundsupport.
 2. Strömningsproblem: Vissa användare kan uppleva buffring, frysning eller uppspelningsfel när de streamar innehåll på Disney+. Detta kan bero på en långsam internetanslutning eller problem med enheten. Rensa cacheminnet eller starta om enheten kan lösa dessa problem.
 3. Faktureringsproblem: Användare kan stöta på faktureringsproblem, som att debiteras flera gånger, felaktig fakturering eller avbokningsproblem. I sådana fall är att kontakta kundsupport det bästa sättet att lösa dessa problem.
 4. Innehållstillgänglighet: Vissa användare kan upptäcka att visst innehåll inte är tillgängligt i deras region på grund av licensbegränsningar. I sådana fall kan användning av ett VPN eller byte till en annan region ge tillgång till önskat innehåll.

Om du stöter på något av dessa problem eller andra problem med ditt Disney+-konto är att kontakta kundsupport vanligtvis det bästa sättet att få hjälp och lösa problemet.

Hur kontaktar jag Disney+Support?

För att kontakta Disney+ Support kan du följa dessa steg:

 1. Gå till Disney+ webbplats (https://www.disneyplus.com/) och logga in på ditt konto.
 2. Klicka på din profilikon i det övre högra hörnet av skärmen.
 3. Välj “Hjälp” från rullgardinsmenyn.
 4. Scrolla ner till botten av sidan och klicka på knappen “Kontakta oss”.
 5. Välj ämne som är relaterat till ditt problem och välj alternativet att kontakta support via chatt, telefon eller e-post.
 6. Om du väljer chattalternativet kommer du att kopplas till en Disney+ supportrepresentant som kan hjälpa dig med ditt problem i realtid.
 7. Om du väljer telefon- eller e-postalternativet får du instruktioner om hur du kontaktar Disney+ support.

Alternativt kan du också hitta svar på vanliga frågor och problem på Disney+ Hjälpcenters webbplats (https://help.disneyplus.com/csp), som tillhandahåller en omfattande databas med vanliga frågor och felsökningsguider.


Nu när du läst vår skapa Disney+ konto artikel, kanske du också är intresserad av:

Leave a Comment