The White Lotus säsong 3: Allt vi vet hittills

Photo of author
Skriven av: Jon Eriksson

Var kommer The White Lotus säsong 3 utspela sig?

Bild från The White Lotus
Bildkredit: HBO

Introduktion – Vad vi vet i nuläget

Vart i hela friden är The White Lotus säsong 3 på väg? HBO har förnyat den mörka komedin för ytterligare en del, som skaparen Mike White har antytt kommer att flytta till Asien. Förvänta dig mer död, mystik och svek i en fantastiskt dekadent atmosfär på en lyxig resort. 

The White Lotus hade först premiär i juli 2021 som en begränsad serie som utspelar sig på det titulära hotellet på Hawaii. De eländiga problemen för privilegierade människor ställdes i kontrast mot de dagliga förnedringar som drabbades av personalen som tjänade dem. Seriens framgång i betyg och recensioner ledde till en säsong 2, som flyttade platsen till Sicilien och fokus till sex och maktkamp. 

The White Lotus säsong 3

The White Lotus säsong 3 kommer att innehålla en ny skådespelare och fokusera på ett annat tema. “Jag tror att den tredje säsongen kanske skulle vara en satirisk och rolig titt på döden och österländsk religion och andlighet,” sa White i en bakom-kulisserna-video efter säsong 2-finalen. “Det känns som att det kan vara en rik gobeläng att göra en runda till på White Lotus.”

Rollistan i The White Lotus säsong 3

The White Lotus säsong 2 bar bara över två skådespelare från den första säsongen: Jennifer Coolidge som Tanya McQuoid och Jon Gries som hennes eventuella make Greg Hunt.

Alla andra karaktärer i säsong 2 var nya.

Detta är din spoilervarning för händelserna i The White Lotus säsong 2.

Även om White Lotus säsong 3 kan ta tillbaka några av dem, kommer Tanya inte att vara en av dem eftersom hon dog efter att ha skjutit maffiga homosexuella och sedan ramlat av yachten. 

Även om beslutet att döda en älskad karaktär kan verka konstigt, sa White, “Jag tänkte att det skulle vara så roligt att ta tillbaka Tanya eftersom hon är en så fantastisk karaktär, men det kanske är resan för henne, en resa till döden inte för att jag verkligen ville få bort Tanya för att jag älskar henne som karaktär och uppenbarligen älskar Jennifer, men jag kände bara att vi ska till Italien, hon är en sådan diva – en kvinnlig arketyp som är större än livet – det kändes som att vi skulle kunna tänka ut vår egen operaslutsats av Tanyas liv och hennes berättelse.”

En möjlig kvarhållning kan vara Meghann Fahy som Daphne Sullivan, som nämner idén om en resa till Maldiverna. Hon kan få sällskap av Theo James som Cameron Sullivan, och till och med deras parfrenemies Aubrey Plaza som Harper Spiller och Will Sharpe som Ethan Spiller. 

Kanske kommer ett annat par att dyka upp i Asien: Michael Imperioli som Dominic DiGrasso och Laura Dern, som röstade för sin främmande fru Abby. 

The White Lotus säsong 3 platsidéer

White har nämnt Asien som en möjlig destination för The White Lotus säsong 3 flera gånger, förutom att österländsk religion kommenterar eftershowen. 

Tidigare sa han till Deadline, “Jag tror att det skulle vara kul att kanske åka till en helt annan kontinent. Du vet, vi gjorde Europa, och kanske Asien, något galet sådant, det skulle vara kul.”


Leave a Comment